De winterstalling wordt in 2024/2025 anders

Winter 2024/2025 stallen wij in de winter boten op het droge in Monnickendam en Volendam. Wij zullen boten eruit kranen op locatie Waterland en locatie Volendam en stallen op het parkeerterrein. Op Hemmeland kranen we niet, hier stallen wij alleen boten op een eigen trailer of boten die er al staan. We hebben deze winter minder winterstalling beschikbaar. Daarom kunnen ligplaatshouders vanaf 1 juli inschrijven voor de winterstalling, externe winterstallers kunnen vanaf 1 augustus zich aanmelden. Wanneer het winterstallingsformulier verwerkt is en de kraanafspraak + factuur ontvangen is door de booteigenaar, is de winterstalling bevestigd.

Ben je geïnteresseerd in winterstalling bij Waterland in Monnickendam? Stuur ons een mailtje en wij sturen de informatie per mail toe.

Alternatief kan de boot er ook kort uit voor onderhoud vanaf medio tot en met begin september uit op locatie Waterland voor kort werfwerk. Houd er wel rekening mee dat lassen en slijpen niet is toegestaan.

Sinds herfst 2023 verzorgen wij de winterstalling op Marina Volendam. Klik op de link voor alle informatie over het stallen op het marinapark.

Waarmee kunnen wij helpen?

waterland team