04-03-2024 – De winterstalling kranen we in de komende weken te water. Vanaf nu zullen we geen boten er meer uitkranen op deze plek: want we kunnen er niet meer afspuiten. Pas wanneer het nieuwe kraangat gerealiseerd is, kranen we weer boten eruit. Waarschijnlijk hebben we winter 2024/2025 geen winterstalling op Hemmeland want we verwachten dan aan het bouwen te zijn. Winterstalling 2024/2025 zal op locatie Waterland en locatie Volendam zijn en kan vanaf 1 juli geboekt worden, niet eerder gereserveerd.

Komende tijd zullen we snoeien, opruimen en herstellen op locatie Hemmeland. Daarnaast zal de slagboom tijdelijk verplaatst worden, dit keer naar het gebied bij de kraan. De Stelconplaten liggen er al, ze zijn nu afgezet met bokken/hekken.
Onze buren (Combi, Van der Lingen en het Verenigingsgebouw) vorderen gestaag met hun werkzaamheden. Het heien is al klaar, nu gaat het bouwen verder.

15-11-2023 – We zijn bijna klaar met het winterstallen van de boten. We stallen boten op veld 4, veld 3 en veld 2. Onze kraanbaan/het werfveld is anders dan vorig jaar. Om te zorgen voor een goede bereikbaarheid van boot en kraan is dit een gebied waar je niet mag parkeren.
Seizoen 2024 en 2025 zullen wij nog beide locaties gebruiken. Het havenkantoor op Waterland is ’s winters 6 dagen per week open, ’s zomers 7 dagen per week. Hemmeland is op afspraak open.

Praktisch: het milieuhok vind je nu bij de rotonde. Vragen over wat erin mag? Neem even contact op of loop langs

Parkeren: In de zomer in de vakken op veld 2 en veld 3. In de winterperiode bij de rotonde en de camperplekken. Krijg je bezoek? Laat het bezoek bij het aanbellen zeggen voor wie zij komen. Dan kunnen wij de slagboom open doen. Parkeer niet langs de bosrand: hier staan de trailers. Parkeer altijd in een wit omlijnd vak en niet onder een boot.

 

28-08-2023 – Op locatie Hemmeland zijn de werkzaamheden voor de nieuwe wijk begonnen op Veld 1. De toegangsweg vanaf de dijk is aangepast en de voorbelasting voor de panden die op Veld 1 komen (Van der Lingen en Combi BV) is gestart. De komende tijd zal het milieuhok weggehaald worden zodat de voorbereiding voor het nieuwe verenigingsgebouw kan beginnen. Dit pand komt rechts van de slagboom. Het milieuhok is verplaatst naar het afvaleiland bij de rotonde. Bij de botenlift zijn platen aangebracht zodat de kraan hier nog kan rijden. De winterstalling op locatie Hemmeland start begin oktober.

Waarmee kunnen wij helpen?

waterland team