14-02-2023 – Vorige week zijn we begonnen met het inplannen van de kraanafspraken voor te water lating voor locatie Hemmeland. Zoals ieder jaar staan de eerste afspraken gepland voor de tweede week maart en plannen we in tot medio mei.

Dit jaar is de planning wat anders dan eerdere jaren: Veld 1 is met recht “under construction”. De toegangsweg vanaf de dijk wordt aangepast en de voorbelasting voor de panden die op Veld 1 komen (Van der Lingen en Combi BV) is gestart.

Praktisch: volg de borden “J” om op de jachthaven te komen.  Deze omleiding leidt via de rotonde en het Galgeriet naar de jachthaven toe.

Mocht u de kraanafspraak willen verzetten, dan is dit beperkt mogelijk. Wij kranen op locatie Hemmeland tot medio mei. Na deze datum kan er niet meer gekraand worden in verband met de werkzaamheden.

Parkeren: vanaf 6 maart door de weeks op de rotonde of op de camperplekken. Onder de boten is niet handig want dan kan er niet gerangeerd worden met de boten op de kant. Of het kan dan gebeuren dat de auto meegeschilderd wordt…

Waarmee kunnen wij helpen?

waterland team