Jachthaven Waterland werkt met drie prijslijsten – werfwerk, ligplaatsen in het seizoen/jaar en winterstalling op de kant.
Voor het nieuwe vaarseizoen publiceren wij voor 1 januari de nieuwe prijzen, de prijslijst voor de winterstalling is voor 1 juli bekend.

De prijslijsten publiceren wij op de informatieborden in de haven, deze zijn bij het toiletgebouw en naast dit bericht. Onze ligplaatshouders ontvangen de prijslijsten per mail.

Omdat de prijzen voor bepaalde diensten erg schommelen (energie, afvalverwerking), staan deze prijzen gemarkeerd met een asterix (*). De prijs voor elektra is op dit moment (30-06-2024) €0,65 per kWh. De prijs voor reiniging en milieu is voor schepen tot 6 meter €60 per jaar, vanaf 6 meter €95 per jaar voor seizoen 2024.

PRIJSINDICATIE LIGPLAATS

Wij rekenen met de LOA (lengte over alles) en de breedte over alles. Een Dehler 34 (model 2017) kost €2.072 aan liggeld voor een gewone box, hier komt nog €95 reiniging- en milieutoeslag bij. Toeristenbelasting (€50,31) betaal je als je niet in de gemeente Waterland woont en een vaste stroomaansluiting (excl. gebruik) kun je erbij kiezen en kost €100 aan vastrecht per jaar. Dus woon je in Amsterdam en wil je deze boot met vaste stroomaansluiting in onze haven leggen, dan zijn de vaste kosten €2.317,31 voor 2024. Kies je ervoor om langer dan één seizoen bij ons in de haven te gaan liggen, dan zijn de vouchers een idee. Hiermee krijg je 10% korting op de kale ligplaats, meer info hierover lees je hier.
Toe aan een offerte op maat of benieuwd waar de box zou kunnen zijn? Neem contact met ons op.

Waarmee kunnen wij helpen?

waterland team