Direct aan de historische binnenhaven

Gelegen aan het water van Gouwzee, heeft Waterland 2 gastenkamers en 2 appartementen te huur. Modern ingericht met alle comfort kun je hier genieten van het maritieme uitzicht. Buiten zijn verschillende stoelen voorhanden om lekker buiten te kunnen zitten. ’s Avonds zie je de zon achter de Speeltoren zakken vanaf het terrasje.

Onze gasten kiezen onze accommodatie als uitvalsbasis voor Amsterdam of om deze regio te ontdekken. Wanneer de groep groter is dan vier volwassenen, kunnen we kamers combineren. Wanneer twee kamers (Bakboord & Stuurboord) en Kajuit tegelijk geboekt worden, is de accommodatie (maximaal 9 volwassenen) voor jullie.

Alle accommodaties hebben opgemaakte bedden bij aankomst en genoeg handdoeken. Schoon bedlinnen verzorgen wij bij langer verblijf in overleg. Extra handdoeken liggen in de kitchenette. Er staat koffie, thee, suiker & melk en wat lekkers klaar.

Slapen op de Haven is op loopafstand van de historische binnenstad van Monnickendam en bij de bushalte naar Amsterdam. De auto staat veilig op ons parkeerterrein, en je fiets kan in de fietsenstalling. Op de haven kun je fietsen en zeilboten huren. Of de sloep kan voor de deur! Welkom bij Waterland en ‘Slapen op de Haven’!

Uitzicht Kajuit
SB zitje

Waarmee kunnen wij helpen?

waterland team