Camperplekken met stroom

Voor campers heeft de jachthaven op locatie Hemmeland speciale camperplekken. Binnen de openingstijden van het havenkantoor kun je aankomen met de camper.

Aankomst is tussen 15:00 uur en 17:00 uur, vertrek is vanaf 9:00 uur tot 11:00 uur.

De camperplek kun je vooraf reserveren per mail of telefonisch. De kosten voor een camper tot 9 meter zijn €21, groter €26,50 per nacht. De kosten zijn inclusief elektra, water, wifi en btw; exclusief toeristenbelasting.

Waarom Monnickendam?

Monnickendam is een historisch Zuiderzeestadje dat de bezoeker veel biedt. Jachthaven Waterland heeft perfecte voorzieningen en ligt direct aan het oude centrum. Wandelend is het een paar minuten voordat je op de Middendam staat. Met meer dan tien restaurants in de buurt is er gastronomisch voor ieder wat wils. Recreatiegebied Hemmeland is zeer geschikt om de hond uit te laten (er zijn hondenzwemstrandjes) en ’s zomers te zwemmen.  

Fietsen

Even boodschappen doen kan door een fiets te lenen op het havenkantoor. Toe aan een leuk rondje fietsen? Wij verhuren leenfietsen per dag, alternatief kunnen in Volendam elektrische fietsen gehuurd die bij ons worden afgeleverd. Onze tip is: fiets van Monnickendam naar Marken, neem de fiets mee aan boord van de Marken Expres naar Volendam en fiets vanaf Volendam weer naar hier.

Speeltuin Monnickendam

Wij zijn sponsor van Speeltuin Monnickendam. Deze speeltuinvereniging is een begrip in Monnickendam en kinderen tot en met 10 kunnen hier heerlijk buiten spelen. De speeltuin is van april tot en met oktober open bij mooi weer. Kijk op Facebook voor de actuele openingstijden.

Waarmee kunnen wij helpen?

waterland team