Botenlift

Jachthaven Waterland is expert in de regio op het gebied van kranen van schepen. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en kundig om uw schip veilig te kranen. Het gehele seizoen is het mogelijk om op afspraak uw schip te kranen.

 • Botenlift Jachthaven Waterland
 • Kort onderhoud

  Vanaf midden april, na de winterberging, is het mogelijk uw schip enkele dagen op de kant te zetten voor een speciaal tarief. Ook voor bijvoorbeeld een wedstrijd is het mogelijk het schip even "te hangen " en te laten afspuiten in onze botenlift. Wij kranen hiervoor van maandag t/m donderdag.

  Geachte medewerkers van Jachthaven Waterland, Hierbij stuur ik jullie een paar foto's van het knippen en scheren van ons schip. We willen jullie nog hartelijk danken voor de plezierige wijze waarop wij zijn ontvangen en vooral Bas die van begin tot eind meer dan 100 % service heeft geboden. We zullen jullie aanbevelen bij anderen Met vriendelijke groeten Jan en Katja Jiskoot :)

  Aankoop inspectie

  Bij de aankoop van een 2e hands schip is het aan te raden een aankoopkeur te laten plaatsvinden. Hiervoor kunt u bij ons terecht om uw toekomstig schip te laten kranen ter inspectie.

  Schip wegen

  Waterland heeft een gecertificeerde botenlift. Hiermee kunnen wij nauwkeurig het actuele gewicht van uw schip meten; een must voor elke serieuze wedstrijdzeiler.