15-7-2023 Marina Volendam en Waterland Yacht Service zijn trots om te kunnen delen dat vanaf dit najaar Waterland de Yacht Service op Marina Volendam zal starten. Marina Volendam en Waterland kennen elkaar al jaren: ze werken actief samen in De IJsselmeerhavens en delen graag hun kennis.

Marina Volendam is sinds jaar en dag dé toonaangevende jachthaven in Volendam aan het Marinapark. Waterland doet al sinds 2002 winterstalling in Monnickendam op Jachthaven Waterland. De Yacht Service is in 2016 gestart als uitbereiding op het dienstenpalet om een full-service aanbod te kunnen bieden. Toen deze zomer bekend werd dat er behoefte is aan een betrouwbare partij voor jachtservice en winterstalling kwamen we snel tot elkaar.

Waterland Yacht Service werkt nu vanuit Jachthaven Waterland en heeft nu zeven technische collega’s in dienst en een flexibele schil voor het voor/naseizoen. Zij hebben veel kennis en kunde van schepen kranen & opbokken, tuigage, (kleine) reparaties, antifouling en poetsen. Voor grote refits en bijzondere wensen brengen zij u graag in contact met een passende partner.

Vanaf 1 september start Waterland Yacht Service in Volendam. Zo krijgt Waterland Yacht Service twee locaties. Begonnen wordt met de winterstalling en hieraan gerelateerde werkzaamheden. Op de website van Waterland zijn de formulieren voor de winterstalling te vinden. Heb je vooraf vragen? Stuur Marina Volendam of Waterland Yacht Service een mailtje, dan nemen we graag contact met je op.

Graag tot ziens op het Marinapark!

Marina Volendam & Waterland Yacht Service

Waarmee kunnen wij helpen?

waterland team