Zeilboot huren IJsselmeer

Een zeiljacht huren voor een dagje zeilen of een riante zeilvakantie!

Van familie- tot wedstrijdjacht!

In Monnickendam ligt onze vloot van zeer comfortabele en zeewaardige zeiljachten. Wij verhuren Dehler, Beneteau, Fox en J/Boats van 22 tot 38 voet, deze kenmerken zich door de hoogwaardige kwaliteit. Onze schepen zijn voorzien van hoogwaardige apparatuur en uitrusting. Wij besteden veel aandacht aan het onderhoud van onze vloot. Het vaargebied voor onze kajuitzeiljachten is IJsselmeer en Waddenzee. Noordzeezeilen of wedstrijddeelname is mogelijk met aantoonbare ervaring. Onze kajuitzeiljachten verhuren we per week/weekend of midweek, onze J80 en Fox22 verhuren wij per dag.

 • Zeilboot op het water
  Het water verkennen met een compleet uitgerust schip!
 • Chartervloot
  Onze charter vloot
 • Familiezeilen of een bedrijfsevenement?

  Bij Waterland Yacht Charter huurt u een Dehler, J/Boats of X-Yachts zeiljacht voor iedere zeiltrip. Of u nu gaat voor een ontspannen weekend weg met vrienden of voor een dag fanatiek wedstrijdzeilen: het ervaren team van Waterland zorgt altijd voor het perfecte zeiljacht. Oneindig veel mogelijkheden en voor een ieder is er wat te beleven. Een leuke manier om lekker uit te waaien en ondertussen te genieten samen met uw gezelschap. 

  Voor de gepassioneerde zeiler

  Voor onze schepen is een vaarbewijs niet vereist, wij vragen aantoonbare zeilervaring om met onze schepen op pad te gaan. Op de tijd van afvaart ligt uw schip verzorgd, afgetankt en schoon voor u klaar. Een goed begin is het halve werk. 

  Vloot met 24 zeiljachten

  U vindt ons in Monnickendam op 'Jachthaven Waterland', zo'n 10 minuten rijden ten noorden van Amsterdam. De thuishaven is direct aan het IJsselmeer en beschikt over een bewaakte parkeerplaats. Onze vloot bestaat uit 13 zeiljachten; van de Fox 22 tot en met de Dehler 38.