Zeilboot huren IJsselmeer

Een zeiljacht huren voor een dagje zeilen of een riante zeilvakantie!

Van familie- tot wedstrijdjacht!

Vanuit Monnickendam bieden wij u een vloot van zeer comfortabele en zeewaardige zeiljachten: Dehler, Zo kunt u bij ons kiezen uit J/Boats en X-Yachts, van 6 tot 13 meter. Onze schepen zijn uitgerust met een zeer complete vaar-, navigatie- en keukenuitrusting. Het vaargebied is IJsselmeer en Waddenzee. Noordzeezeilen of wedstrijd deelname is mogelijk met aantoonbare ervaring.

Luxe & comfort op het water

Zeiljachten van Dehler, J/Boats en X-Yachts kenmerken zich door de hoogwaardige kwaliteit. Al onze schepen zijn voorzien van up-to-date apparatuur. Zo besteden wij veel aandacht aan het onderhoud van onze vloot. De zeiljachten van Waterland verkeren dan ook in een uitstekende staat van onderhoud. Ook tijdens uw vakantie staat het team van Waterland altijd voor u klaar. Al 30 jaar is onze motto “sportief zeilen en riant vakantievieren”.

 • Zeilboot op het water
  Het water verkennen met een compleet uitgerust schip!
 • Chartervloot
  Onze charter vloot
 • Familiezeilen of een bedrijfsevenement?

  Bij Waterland Yacht Charter huurt u een Dehler, J/Boats of X-Yachts zeiljacht voor iedere zeiltrip. Of u nu gaat voor een ontspannen weekend weg met vrienden of voor een dag fanatiek wedstrijdzeilen: het ervaren team van Waterland zorgt altijd voor het perfecte zeiljacht. Oneindig veel mogelijkheden en voor een ieder is er wat te beleven. Een leuke manier om lekker uit te waaien en ondertussen te genieten samen met uw gezelschap. 

  Voor de gepassioneerde zeiler

  Voor onze schepen is een vaarbewijs niet vereist, wij vragen aantoonbare zeilervaring om met onze schepen op pad te gaan. Op de tijd van afvaart ligt uw schip verzorgd, afgetankt en schoon voor u klaar. Een goed begin is het halve werk. 

  Vloot met 24 zeiljachten

  U vindt ons in Monnickendam op 'Jachthaven Waterland', zo'n 10 minuten rijden ten noorden van Amsterdam. De thuishaven is direct aan het IJsselmeer en beschikt over een bewaakte parkeerplaats. Onze vloot bestaat uit 24 zeiljachten; van de Fox 22 tot en met de Dehler 38.