Leer zeilen bij Waterland

Zelfstandig en verantwoord varen op het IJsselmeer

Koers zetten naar de Wadden. Grenzen verleggen, avonturen beleven. En ‘s avonds in zo’n gezellig haventje hebt u uw verhaal klaar. Steeds meer mensen willen het beleven: het onovertroffen gevoel een zeilboot te besturen; schipper op eigen schip te zijn. Wij willen hier graag een bijdrage aan leveren en hebben daarom vanuit Waterland Yacht Charter onze vaaropleiding 'Waterland Sail Training' opgericht. Wij varen vanuit Monnickendam aan de Gouwzee, met open verbinding naar het Marker- en IJsselmeer. Wij geven privéles aan volwassenen.  Kinderen en jeugd kunnen terecht bij Zeilschool Waterland

Veilig, ontspannen en met zelfvertrouwen leren zeilen

Onder leiding van een ervaren instructeur of instructrice kunt u een paar lessen nemen om een onderdeel beter onder de knie te krijgen. Heeft u de nodige zeilervaring, dan biedt Waterland u de opfriscurcus op maat. Ook om u bijvoorbeeld zeilwijs te maken op uw nieuwe schip.

Erkende opleidingen

Alle zeillessen worden gegeven op onze eigen, veilige en goed uitgeruste jachten.
De zeilschool is CWO en HISWA-SWO gecertificeerd, u bent in goede handen en hebt de mogelijkheid om uw CWO diploma's te behalen. 

Prijzen

Een training bij Waterland Sail Training kost € 320,00 per dag op maandag t/m donderdag. Wilt u in het weekend lessen? Van vrijdag t/m zondag zijn de kosten € 380,00 per dag. De prijzen zijn inclusief het lesschip, uitgaande van de Dehler 25 of vergelijkbaar schip met helmstok, instructie, koffie en gebruik zeilkleding.

Training aan boord van eigen schip kost € 50 per uur (alleen volledige dag (=6 uur) mogelijk).

Heeft u specifieke wensen? Wij maken graag een aanbod op maat voor u.