Zeilboot huren IJsselmeer

Een zeiljacht huren voor een dagje zeilen of een riante zeilvakantie!

Van familie- tot wedstrijdjacht!

Vanuit Monnickendam bieden wij u een vloot van zeer comfortabele en zeewaardige zeiljachten: Dehler, J/Boats en X-Yachts, van 6 tot 13 meter. Onze schepen zijn uitgerust met een zeer complete vaar-, navigatie- en keukenuitrusting. Het vaargebied is IJsselmeer en Waddenzee. Noordzeezeilen of wedstrijd deelname is mogelijk met aantoonbare ervaring.

Luxe & comfort op het water

Zeiljachten van Dehler, J/Boats en X-Yachts kenmerken zich door de hoogwaardige kwaliteit. Al onze schepen zijn voorzien van up-to-date apparatuur. Wij besteden veel aandacht aan het onderhoud van onze vloot. De zeiljachten van Waterland verkeren dan ook in een uitstekende staat van onderhoud. Ook tijdens uw vakantie staat het team van Waterland altijd voor u klaar. Al 30 jaar is onze motto “sportief zeilen en riant vakantievieren”.

 • Zeilboot op het water
  Het water verkennen met een compleet uitgerust schip!
 • Chartervloot
  Onze charter vloot
 • Familiezeilen of een bedrijfsevenement?

  Bij Waterland Yacht Charter huurt u een Dehler, J/Boats of X-Yachts zeiljacht voor iedere zeiltrip. Of u nu gaat voor een ontspannen weekend weg met vrienden of voor een dag fanatiek wedstrijdzeilen: het ervaren team van Waterland zorgt altijd voor het perfecte zeiljacht.

  Voor de gepassioneerde zeiler

  Voor onze schepen is een vaarbewijs niet vereist, wij vragen aantoonbare zeilervaring om met onze schepen op pad te gaan. Op de tijd van afvaart ligt uw schip verzorgd, afgetankt en schoon voor u klaar.

  Vloot met 24 zeiljachten

  U vindt ons in Monnickendam op 'Jachthaven Waterland', zo'n 10 minuten rijden ten noorden van Amsterdam. De thuishaven is direct aan het IJsselmeer en beschikt over een bewaakte parkeerplaats. Onze vloot bestaat uit 24 zeiljachten; van de J/22 tot en met de Dehler 45. Sinds 2015 zijn wij de thuishaven van het eredivisiezeilen met J/70s in Nederland. 

  Zeilinstructies, trainingen of cursussen aan boord

  Naast de verhuur van onze vloot van Dehler, J/Boats en X-Yachts, verzorgen wij aan boord van onze schepen:

  • zeilinstructie
  • wedstrijdtraining
  • schippers & opfriscursussen