Sailwise Cup

Zeilen, Charity en netwerken

Gestimuleerd door het succes van de vorige edities en de zeer positieve reacties van alle deelnemers, organiseert Waterland op woensdag 10 mei 2017 de Sailwise Cup. Een wedstrijd - georganiseerd vanaf 2010 - voor het goede doel. De inschrijving is op dit moment bijna vol, neem contact op met info@waterlandyacht.nl voor de mogelijkheden.

Hierbij de link naar de sfeer-foto's van 2016, gemaakt door Micha Hilliges

Foto's Waterland Sailwise Cup 2016

 

Meer weten over Sailwise?                     www.sailwise.nl

Hoe werkt de Sailwise Cup?

Waterland stelt voor deze dag weer 14 zeiljachten ter beschikking en neemt de kosten van catering-en wedstrijdorganisatie voor haar rekening. Er kunnen maximaal 4 tot 5 mensen meevaren per schip. De bemanning kan bestaan uit relaties die je uitnodigt, maar ook uit mensen vanuit je bedrijf. Naar wens kan er (kosteloos) een schipper worden geleverd. Dit betekent dat zeilervaring niet vereist is. De kosten voor deze geheel verzorgde dag bedragen € 1000,00 excl. btw per bedrijf per boot.

"De ambitie om samen te werken en daardoor deze actie voor Sailwise te laten slagen!"

Het inschrijfgeld gaat in geheel naar Sailwise

Het inschrijfgeld gaat in z’n geheel naar het goede doel! Omdat we met 14 schepen varen, is de opbrengst 14 x € 1000,- = € 14.000,-. voor Sailwise. (Als deelnemend bedrijf ontvang je een factuur voor een advertentie: dus geheel aftrekbaar) De deelnemende bedrijven komen uit diverse geledingen van het bedrijfsleven: toerisme, bouw, verzekering, automobiel sector, watersport maar hebben 1 ding gemeen: De ambitie om samen te werken en daardoor deze actie voor Sailwise te laten slagen!