Toegang met nummerbord herkenning

Na de herinrichting van ons havenplein hebben we een nieuw slagboomsysteem dat een stuk gebruikersvriendelijker is geworden.
Waterland heeft gekozen voor een systeem met kentekenherkenning. Voortaan opent de slagboom vanzelf wanneer u aan komt rijden, en wanneer u in de stromende regen het terrein verlaat hoeft het raam ook niet meer open: de slagboom heeft u al herkend.

Hiervoor moeten wij het kenteken van uw auto(’s) opnemen in het systeem. Wij vragen u om op het havenkantoor langs te komen waar u uw oude parkeersleutel om kunt ruilen voor een parkeerlicentie. Per licentie/ligplaats kunnen er maximaal 10 auto's worden geregistreerd. Per 24 uur kunnen er maximaal twee auto's tegelijk per ligplaats worden toegelaten. In ruil voor uw huidige sleutel nemen wij uw kenteken(s) op in het systeem. Hebt u meerdere sleutels, dan ontvangt u de borg voor de tweede en derde sleutel retour. U kunt uw sleutel nog tot 31 december 2017 inleveren.

Heeft u momenteel geen sleutel, maar wilt u wel graag parkeren op het terrein, dan betaalt u éénmalig €45,00 licentiekosten voor het parkeersysteem.

Bezoekers kunnen net als voorheen aanbellen, maar u kunt uw bezoek ook aanmelden onder vermelding van hun kenteken. Wij nemen dit dan tijdelijk op in het systeem en zo opent de slagboom ook automatisch voor uw gasten!