J/70

Huur de J/70 vanuit Monnickendam

Te huur bij Waterland Yacht Charter; de eenheidsklasse zeilboot van dit moment: De J/70. Deze 7 meter sportboot wordt gebouwd door J/Boats en is de opvolger van de succesvolle J/22 eenheidsklasse. De boot is voorzien van een carbon mast, carbon boegspriet en een gennaker voor de ruime windse koersen. Juist door toepassing van deze moderne materialen is de nieuwe J/70 eenvoudig te zeilen. De ruime kuip biedt veel plaats aan 4 tot 5 personen. Door zijn diepe kiel is de boot zeer stabiel en zeilt heel plezierig!

 • J/70 Waterland Yacht Charter
 • Plezier voor twee

  Waterland Yacht Charter biedt 4 x de J/70 aan. Wilt u eens sparren met uw vrienden? De eerste stap maken naar sportboot zeilen? Lekker zeilen met z'n tweeën en genieten langs het IJsselmeer, met de J/70 kunt u beide! Informeer bij Waterland naar de mogelijkheden.

  Wedstrijdzeilen met Waterland

  De J/70 van Waterland ligt uitgerust conform klasse regels. Indien u wenst kunt u voor een evenement of zelfs een seizoen de J/70 van Waterland huren. Wij rusten het schip uit met state of the art touwwerk, instrumenten, veiligheidsuitrusting en North Sails zeilen.

  Technische gegevens J/70
  Lengte 6.93
  Breedte 2.25
  Diepte 1.45
  Gewicht 794 kg
  Zeilopp. 26m2 & 45m2 gennaker
  Kooien 2/5
  Motor 2,5 pk
  • J/70 Dek layout