Covid Informatie Waterland

Stand van zaken dd 14-10-2020

Coronavirus en Waterland

De haven is geopend voor watersporters, passanten en campers. Het kraanbedrijf gaat door: in en uit het water kranen kan goed met de klant op afstand. Het sanitair is geopend op beide locaties.

Even praktisch:

  • Kom alleen naar de haven als u geen klachten heeft.
  • Het havenkantoor van locatie Waterland is 7 dagen per week geopend. Maandag-vrijdag van 8:30-17:00 uur; zaterdag en zondag van 9:00-17:00 uur. We zijn bereikbaar per telefoon, intercom of mail (balie@jachthavenwaterland.nl). Het havenkantoor van locatie Hemmeland is door de week open tussen 15:00-17:00 uur.
  • Bij vragen u bij binnenkomst op het havenkantoor uw handen te ontsmetten en wij vinden het fijn als u een mondkapje draagt.
  • Vergeet uw havenkaart niet en neem muntgeld mee om deze op te laden bij het toiletgebouw (locatie Waterland)
  • We openen alleen de poort/hek voor aangemelde bezoekers/servicebedrijven. Zonder tag of aanmelding blijft het terrein gesloten
  • Volg de aanwijzingen van de Waterland collega's op. Deze aanwijzingen zijn voor uw en onze veiligheid.
  • Personen moeten 1,5 meter afstand onderling houden. Uitzondering hierop is wanneer zij gezamenlijk een huishouden voeren.
  • Houd afstand en geef elkaar de ruimte.

Vanwege het Coronavirus hebben wij extra nieuwsbrieven uitgestuurd. Deze kunt u vinden via deze links:

Verhuur van onze schepen

Het inschepen kan niet meer zoals vroeger, daarom hebben we een nieuwe vorm van inschepen ontwikkeld: vooraf ontvangt u per mail de informatie over de boot en de regels rondom de verhuur. Heeft u vragen? Neem contact met ons op voor advies.

Heeft u een zeiltrip die geboekt is voor 15 maart 2020 en kunt u door de coronamaatregelen niet komen, neem dan contact op voor de mogelijkheden. Voor boekingen na deze datum zijn de Hiswa annuleringsvoorwaarden van toepassing.

U kunt zeilen wanneer u gezond bent en zich aan de basisregels houdt. Deze vindt u op de site van de rijksoverheid