Waterland als nieuwe thuishaven

Beste jachteigenaar,

Onze bestaande klanten weten het al lang; Jachthaven Waterland biedt u een complete ligplaats aan het IJsselmeer in het mooie Zuiderzeestadje Monnickendam. Een ligplaats per jaar, seizoen, een paar maanden: u mag het zeggen. En dat niet alleen; het is een haven met alle extra’s binnen handbereik. Van zeilmakerij, winterstalling, jachtservice tot zeilschool. Een ideale thuishaven om uw kostbare bezit in tip top vaarconditie te houden.
Uiteraard vindt u bij ons gratis WIFI, maar ook variatie in ligplaats, haven leenauto, onze sop-service en de mogelijkheid tot maandelijkse ligplaatsbetaling.

Vrij besteedbaar waardetegoed voor uw jacht

Als u op zoek bent naar een nieuwe ligplaats voor uw jacht maken wij het nu extra aantrekkelijk om ons ‘full service’ concept te ervaren. Wij investeren graag in u als nieuwe ligplaatshouder. Wanneer u besluit om voor twee jaar een ligplaats te reserveren, bieden wij u 10% van het liggeldbedrag in waardebonnen. Dit tegoed is vrij te besteden voor nautische producten en diensten bij diverse partners in de jachthaven. Dat maakt ‘full service’ extra aantrekkelijk.

Een rekenvoorbeeld. De kale huur voor een ligplaats (*) is 1.750 euro per jaar. Gedurende twee jaar ontvangt u bij elke jaarnota een waardebon van 175 euro. De totale waarde van 350 euro is vrij besteedbaar. Voor een zeilreparatie, een motoronderhoudsbeurt, het aankopen van scheepsbenodigdheden, gezellig diner in het restaurant of winterstalling op de wal.

Gratis ligplaats in zusterhaven

Maar wij bieden u nog meer voordeel. Wie Waterland als thuishaven heeft, kan 30 nachten gratis aanmeren in onze zusterhaven Marina Port Zélande (Grevelingen) Een collega haven die net als wij gratis WIFI aanbiedt, moderne voorzieningen heeft en service ook vanzelfsprekend vindt.

50% korting bij Trans Europe Marinas

Jachthaven Waterland is aangesloten bij de Trans Europe Marina’s.
In de aangesloten havens ( 264 in totaal, jachthavens in België, Engeland, Frankrijk) ontvangt u een korting van maar liefst 50% als Waterland-passant. Tijdens uw zwerftochten verdient u zo al genietend een flink deel van het jaarliggeld terug.

Hartelijk welkom!

Maar vooral gaan wij ervoor om uw schip een ideale ligplaats én uw bemanning een warme thuisbasis te geven.
Wij zijn ook fervente zeilers en weten wat een zeiler aanspreekt!

voor meer info: 0299-652000 offerte aanvragen

Welkom aan boord,
graag tot ziens in Monnickendam,

Jan en Trees Zetzema
Bas Komin

Wij investeren graag in u als ligplaatshouder!
(*) noot: de korting wordt berekend over het liggeldbedrag. Verplichte toeslagen als milieu- en belastingheffingen van overheidswege tellen niet mee voor de 10% waardeopbouw.