Zeilschool Waterland | Landwater events

Dé plek om zeilen of surfen te leren aan de Gouwzee. Van Optimist, RS Tera, Laser tot RS Feva en RS Aero alle boten zijn aanwezig. Kinderen vanaf 6 jaar krijgen les van  enthousiaste en CWO opgeleide instructeurs.

Landwater

Landwater bevindt zich midden in de haven van Monnickendam en om de hoek van de Jachtservice. Afgelopen zomer heeft Marc Schuurman in de ruimte van de zeilschool LANDWATER ETEN & DRINKEN opgezet.
Inmiddels zijn alle vergunningen rond en zullen medio mei de deuren openen voor iedereen die op zoek is naar een heerlijk ontbijt, een koffie of thee met iets lekkers, een lunch aan het water en/of een borrel aan het einde van de dag.
Tot die tijd is de ruimte uiteraard wel af te huren.

 

De hoge,  licht en modern opgezette ruimte is ideaal voor een vergadering, brainstormsessie of teambuilding Er staan 4 vergadertafels die flexibel gebruikt kunnen worden voor vergaderingen, presentaties en workshops of inspiratie sessies.
Bij mooi weer kan ook gebruik worden gemaakt van de tafels buiten. Leuk om de dag buiten te starten met koffie of een ontbijt, er te lunchen of zelfs te gebruiken als break out ruimte.

Wanneer u geen hele dag wilt vergaderen en ook een dagdeel iets actiefs wilt doen, adviseren Marc en Rosan u hier graag bij.

In vakanties en weekenden biedt Landwater ruimte aan cursisten van Zeilschool Waterland.

Dus: op zoek naar een locatie voor feestje, verjaardag of bedrijfsreceptie?

Of op zoek naar een gezellige en warme locatie om met collega’s het glas te heffen, dan is LANDWATER de plek voor een borrel of receptie.
Marc en Rosan zorgen voor een heerlijke sfeer met loungehoek, kaarsen en een vuurkorf!

Contact: info@landwaterevents.nl